Je eigen praktijk starten of verder groeien?

Sluit je aan bij gelijkgestemden!

Ben je een holistisch werkend therapeut of coach en sta je aan het begin van je carrière en droom je van het verder ontwikkelen van een bloeiende eigen praktijk? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij “Healthy You, Healthy Business” begrijpen we de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het starten en laten groeien van een eigen praktijk. De kennisbank én community is er om je te ondersteunen bij elke stap .

"It's inspiring to learn from the successes of others"

Optimaliseer je bedrijf

Vergroot je netwerk

Bewaak je gezondheid

Droom je van een succesvolle eigen praktijk?

Het opzetten en uitbouwen van je eigen praktijk kan zowel opwindend als overweldigend zijn. Misschien vraag je je af hoe je klanten aantrekt, je expertise opbouwt en een stabiele inkomstenstroom creëert. Onze community en kennisbank is ontworpen om je te helpen navigeren door deze uitdagingen en je te voorzien van de tools, kennis en ondersteuning die je nodig hebt om te slagen.

Met een gratis account heb je al toegang tot een deel van de community en de kennisbank. Wil je óók deelnemen aan events en toegang tot de hele kennisbank én coaching? Kies dan voor het premium lidmaatschap!

Ontdek
Healthy You, Healthy Business

Community HYHB

Heb jij of wil jij een succesvolle eigen praktijk?
Groei met ons mee!

Je bent van harte welkom om gratis lid te worden van de “Healthy You, Healthy Business” community en samen met ons te groeien. Of je nu net begint of al enige tijd een eigen praktijk hebt, we geloven dat er altijd ruimte is voor groei en verbetering. Samen kunnen we jouw visie omzetten in een succesvolle praktijk en een positieve impact hebben op het leven van anderen.

Klaar om te groeien? Sluit je vandaag nog aan bij onze community van holistische therapeuten en coaches die streven naar gezondheid en welzijn voor zichzelf, hun bedrijf en hun klanten.

Waarom
Healthy You, Healthy Business?

Waarom ik het HYYB-platform heb opgericht? 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidsbranche begrijp ik dat jij als therapeut of coach een natuurlijke drang hebt om anderen te helpen, maar soms jezelf uit het oog verliest, zelfs als je precies weet hoe je een gezonde levensstijl moet hanteren.

Ik ben me er ook van bewust hoe uitdagend het kan zijn om een succesvolle eigen praktijk op te bouwen met voldoende klanten. Ondernemen kan overweldigend zijn, met alle ballen die je in de lucht moet houden, momenten van gebrek aan focus en productiviteit, en het gemis van gelijkgestemde mensen om mee te sparren.

Gelukkig hoef je dit niet allemaal in je eentje te doen! Als Online Business Manager sta ik klaar om therapeuten en coaches te helpen bij het professionaliseren en organiseren van hun bedrijf. Dit doe ik via ‘Healthy You, Healthy Business’, een community kennisplatform dat gezondheid en bedrijfsvoering combineert.

Hier krijg je toegang tot een netwerk van andere holistische professionals, inspiratie, waardevolle informatie, praktische tips en effectieve tools om structuur, rust en focus te vinden. Je leert efficiënter werken en de juiste balans vinden tussen werk en privéleven. Ontdek hoe je jouw ideale klanten aantrekt en hen nog beter kunt helpen zonder je eigen grenzen te overschrijden. Maak impact en bouw een stabiel inkomen op voor financiële zekerheid.

Door jou te ondersteunen, kun jij je volledig richten op waar je goed in bent: het helpen van anderen om gezonder, vitaler en veerkrachtiger te worden!

Lieve groet,

Wilma

Wat anderen van HYHB vinden:

Zet de stap naar succes en verrijk je onderneming én je welzijn. HYHB: waar groei en verbinding samenkomen!