Alle kennis op één centrale plek: de HYHB Kennisbank

Weg met de overweldigende zoekresultaten op Google, waar elke bron iets anders beweert. In de HYHB Kennisbank vind je alle benodigde informatie overzichtelijk op één plek.

Of je nu je eigen onderneming wilt starten, net gestart bent of al een aantal jaar ervaring hebt, de kennisbank biedt gegarandeerd nuttige informatie om jou op alle fronten te ondersteunen.

E-learnings, podcasts, webinars en masterclasses zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met experts in vakgebieden zoals marketing, sales, social media en financiën.

De kennisbank bestaat uit diverse onderwerpen, elk met een specifieke focus op een aspect van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling:

  • Plan: zonder plan, geen succes. Deze tools en templates helpen je om je bedrijfsdoelstellingen te structureren en te realiseren. Van het uittekenen van je visie op papier tot het realiseren ervan in de praktijk.
  • Processen, workflows & systemen: breng je bedrijfsprocessen en workflows in kaart met behulp van handige templates, checklists en praktijksoftware. Zo kun je de operationele kant van je bedrijf optimaliseren en meer tijd besteden aan wat er echt toe doet.
  • Planning: leer door middel van tips en templates een goede planning maken. Het helpt je om georganiseerd te blijven, vanuit focus je doelen te bereiken, je tijd effectief te beheren en stress te verminderen.
  • People & Persoonlijk leiderschap: ontdek hoe je je eigen kwaliteiten en talenten optimaal benut. Luister naar inspirerende podcasts en ondernemersverhalen en neem het heft in eigen handen.
  • Promotie, Marketing & Sales: hou het hoofd boven water in deze competitieve markt. Leer aan de hand van masterclasses en webinars alles over social media, teksten schrijven, personal branding, sales, en nog veel meer!
  • Personal health: zorg goed voor jezelf om op je best te kunnen presteren! Omdat zelfzorg soms op de achtergrond raakt, besteden we in de kennisbank extra aandacht aan het belang van zelfzorg en hoe je dit kunt integreren in je dagelijkse routine.

Zet de stap naar succes en verrijk je onderneming én je welzijn. HYHB: waar groei en verbinding samenkomen!