Wilma Tuk - Oprichter Healthy You Healthy Business

Wie is de oprichter van HYHB?

Welkom bij Healthy You, Healthy Business! Mijn naam is Wilma Tuk en ik ben de drijvende kracht achter dit platform. Mijn leven nam een aantal jaar geleden een onverwachte wending wat leidde tot het oprichten van Healthy You, Healthy Business.

De ommekeer die verandering bracht

In de zomer van 2021 belandde ik in het ziekenhuis met een TIA. Of in ieder geval, dat dachten de artsen in eerste instantie, want later gingen ze twijfelen aan deze diagnose. Uiteindelijk is mijn dossier gesloten met een vraagteken erin, want ze wisten niet precies wat er nu eigenlijk gebeurd was. Maar ik weet het ondertussen wel… Mijn lichaam gaf me een serieuze waarschuwing om aan te geven dat het nu echt tijd voor verandering was en dat ik bepaalde dingen in mijn leven anders moest gaan invullen.

Na deze wake-up call realiseerde ik me dat ik mijn leven anders wilde gaan invullen. Ik wilde een evenwichtiger leven, dicht bij mijn eigen ik blijven en meer vervulling op werkgebied. Ik deed onderzoek naar hoe ik mijn leven kon veranderen, las boeken, volgde cursussen, bezocht diverse therapeuten en sprak met mensen die al de weg hadden gevonden. In deze zoektocht werd ook keer op keer de kracht van holistische gezondheid (her)bevestigt, maar ook de noodzaak van een gemeenschap die ondernemers in deze branche ondersteunt.

Geboren uit passie, gegroeid uit ervaring

Met een hart vol passie en een hoofd vol ideeën lanceerde ik HYHB. Vanuit mijn voormalige baan wist ik dat therapeuten en coaches best wel wat hulp bij het ondernemerschap kunnen gebruiken en een plek nodig hebben om te groeien, te leren en elkaar te ondersteunen. En daarom heb ik HHYHB opgericht. HYHB is niet alleen een platform, het is een veilige haven voor ondernemers die geloven in de kracht van gezondheid en welzijn en die een succesvol bedrijf willen hebben.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

Warme groet,

Wilma Tuk
Oprichter HYHB

Waarom HYHB het verschil maakt

Healthy You, Healthy Business staat voor:

Missie van HYHB:

De missie van HYHB is duidelijk: de kracht van verbinding benutten om ondernemers en kennis en ervaring samen te brengen op een veilig platform dat zowel persoonlijke groei als professionele ontwikkeling bevordert. HYHB biedt therapeuten en coaches – ongeacht achtergrond of ervaringsniveau – toegang tot kwalitatieve informatie, inspirerende samenwerkingsverbanden en de steun om hun doelen te realiseren. En doordat HYHB therapeuten en coaches met verschillende achtergronden en uit diverse disciplines binnen de holistische gezondheidszorg bij elkaar brengt, ontstaat er een synergetische samenwerking en kruisbestuiving van elkaars kennis en ervaring.

De passie voor mensen en het vakgebied drijft mij om een omgeving te scheppen waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gemotiveerd voelt om het beste uit zichzelf te halen. Samen komen we verder en vergroten we onze impact!

Wilma succesvolle ondernemer
Wilma Tuk succesvolle ondernemer

Visie van HYHB:

Ik geloof dat holistische gezondheid, waar fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele aspecten samenkomen, de sleutel is tot een gezonder en gelukkiger leven en dat het belangrijk is om je gezondheid preventief te bevorderen voordat er problemen ontstaan. Geen pleisters plakken, maar de echte oorzaak integraal aanpakken! Ik streef er dan ook naar om een lans te breken voor holistische gezondheid, zodat het meer gemeengoed wordt in onze maatschappij.

Holistisch werkende therapeuten en coaches spelen een cruciale rol spelen in het bevorderen van de gezondheid en welzijn van mensen. En daarom wil ik deze groep van professionals helpen om betere ondernemers te worden met een succesvolle praktijk/bedrijf, zonder dat ze daarbij hun eigen zelfzorg uit het oog verliezen. Zo zijn zij in staat om op een nog effectievere manier anderen te helpen naar een betere gezondheid.

Zo levert HYHB een bijdrage aan het grotere geheel, namelijk een gezondere wereld!

Zet de stap naar succes en verrijk je onderneming én je welzijn. HYHB: waar groei en verbinding samenkomen!