De Quickscan

Heb jij als coach of therapeut een passie voor holistische gezondheid, maar zou je beter willen worden in het ondernemen? Je staat hierin niet alleen! Veel therapeuten en coaches delen dezelfde passie voor hun vak, maar ervaren uitdagingen in het ondernemerschap. Het vinden van voldoende klanten, het gebrek aan focus en structuur, en het gevoel van stagnatie komen vaak voor.

Met deze Quickscan bied ik je nieuwe inzichten, praktische tips en de inspiratie om jouw holistische onderneming verder te optimaliseren.

We kijken naar jouw huidige en gewenste situatie. Of je nu worstelt met een tekort aan klanten, gebrek aan focus en structuur, of een overweldigende to-do lijst hebt. Ik garandeer dat ik je stappen vooruit help zetten!

Normaal € 299,-. Nu voor € 199,- exclusief 21% BTW.

De Quickscan helpt je snel resultaten te boeken. Stop met aanmodderen en maak tijd vrij voor:

 

Werkwijze

Klik op de knop ‘Plan jouw Quickscan’. Na de betaling ontvang je binnen enkele minuten de orderbevestiging en de factuur. In die e-mail vind je tevens een link naar mijn agenda, waar je direct een afspraak kunt plannen. Voorafgaand aan onze afspraak ontvang je een korte vragenlijst, zodat ik me goed kan voorbereiden en we gericht het gesprek ingaan.

Veelgestelde vragen

Wat kunnen we nou in één uur bereiken?

Uiteraard ben ik geen tovenaar die in één uur tijd de ultieme oplossing heeft voor jouw probleem. Maar gun jezelf een moment om je (belemmerende) gedachten, dromen, wensen of uitdagingen te spuien tegen een collega-ondernemer die met een frisse, pragmatische blik met je meedenkt, zodat jij weer een stap vooruit kunt zetten. Twijfel je nog? Ik geef een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie.

Wat is de investering?

€ 199,- ex. BTW voor één uur. Voorafgaand aan ons gesprek bereid ik me goed voor en na afloop ontvang je een samenvattend rapport. Dit zit ook allemaal in de prijs inbegrepen.

Kan ik ook op regelmatige basis een Quickscan of Sparsessie boeken en krijg ik dan korting?

Sommige ondernemers vinden het fijn om op twee- of vier wekelijkse  basis met mij te  sparren en te klankborden. Heb jij hier ook interesse in, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is jouw werkwijze?

Via de knop hierboven kun je een Quickscan boeken. Na de betaling ontvang je binnen enkele minuten de orderbevestiging en de factuur. In die mail vind je tevens een link naar mijn agenda waar je direct een datum en tijdstip kunt plannen dat jou goed uitkomt. Voorafgaand aan onze afspraak stuur ik je nog een korte vragenlijst zodat ik me goed kan voorbereiden en we gericht het gesprek in gaan.

Welke kennis en ervaring heb je dat het maakt dat je met mij kunt meedenken?

Ik heb altijd in de totale breedte van kleine en middelgrote organisaties gewerkt. De afgelopen 25 jaar heb ik binnen marketing, communicatie, R&D, klantenservice en project-, office- en eventmanagement gewerkt. Ik heb leiding gegeven aan kleine teams en ben lange tijd onderdeel geweest van een commercieel managementteam. Ook heb ik altijd nauw samengewerkt met ondernemers en directie, dus van dichtbij meegemaakt wat de ups & downs zijn als een bedrijf groeit. En ik ben zelf natuurlijk ook ondernemer, dus die ervaring neem ik ook mee. Ik heb jaren gewerkt bij Bonusan, Natura Foundation en TouchPro Europe stoelmassage, dus ik ken de holistische gezondheidsbranche goed.

Worden mijn (bedrijfs)gegevens vertrouwelijk behandeld?

Uiteraard! Zie hiervoor mijn privacyverklaring.

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar info@hyhb.nl

Zet de stap naar succes en verrijk je onderneming én je welzijn. HYHB: waar groei en verbinding samenkomen!