Wilma Tuk - Oprichter HYHB
Persoonlijke begeleiding nodig? Boek een 1 op 1 sparsessie

Sta je voor een belangrijke beslissing in het ondernemerschap? Heb je een stok achter de deur nodig of kun je wel wat hulp gebruiken bij een specifiek vraagstuk? In mijn 1:1 sparsessie luister ik naar je, denk ik met je mee en komen we samen tot een concreet actieplan.

Hoe ik jou kan helpen?
Ik heb bij elkaar opgeteld meer dan 20 jaar gewerkt bij Bonusan (voedingssupplementenbedrijf), Natura Foundation (orthomoleculair &leefstijl kennis- en opleidingsinstituut) en TouchPro Europe (stoelmassage opleidingen). Onder andere binnen marketing-, communicatie-, educatie- en projectmanagement afdelingen. En in al die jaren viel het mij op dat veel therapeuten en coaches worstelen met het ondernemerschap, zeker in de 1e jaren. Daarom wil ik met mijn kennis en ervaring deze groep ondernemers helpen.

Met mijn inzichten en frisse perspectieven geef ik je nieuwe inspiratie en motivatie. Dus, blijf jij langer tegen dezelfde problemen aanlopen? Of maak je gebruik van mijn helpende hand en zet je stappen vooruit? Samen pakken we jouw specifieke vraagstukken doelgericht aan!

Hoe werkt het? 
In een online sessie van een uur bekijken we samen jouw ondernemersuitdagingen. We bespreken potentiële oplossingen en stellen concrete actiepunten vast. Zo maak je na de sessie meteen al stappen in de juiste richting.

Prijs (excl. BTW):

€ 79,- per uur voor HYHB-leden.

€ 99,- voor niet-leden

Klaar voor vooruitgang? Of blijf je stilstaan?

Ik begrijp dat jouw tijd schaars is. Maar stel je eens voor dat je na deze sessie doelgerichter te werk gaat en je in staat bent jouw uitdagingen succesvol aan te pakken. Zou dat niet aanzienlijk veel tijd kunnen besparen? Slechts één uur van je tijd kan werkelijk al verschil maken. Wacht dus niet langer en boek nu je 1:1 sessie en zet de eerste stap naar succesvol en voldoening gevend ondernemerschap!

Praktijk starten

Zij gingen je al voor