Meld je nu gratis aan voor het webinar op vrijdag 30 augustus a.s.:

Start je eigen praktijk vanuit vertrouwen – Een praktisch stappenplan voor beginnende praktijkhouders

Droom je van een succesvolle eigen praktijk als therapeut, coach of lichaamswerker? Maar weet je niet zo goed waar te beginnen en waar je allemaal rekening mee moet houden? Of ben je net gestart en ben je op zoek naar meer richting? Dan kun je dit gratis webinar op 30 augustus niet missen!

Waar gaan we het over hebben?

Als beginnende ondernemer kan het overweldigend zijn om alle aspecten van je bedrijf voldoende aandacht te geven. Dit webinar biedt je de kennis en tools om je zeker te voelen over de start van je praktijk en je persoonlijke groei als ondernemer.

In dit webinar leer je de basis van de volgende onderwerpen:

  • Duidelijk bedrijfsmodel: gebruik het Business Model Canvas om de blauwdruk van je praktijk overzichtelijk op slechts één A3 in kaart te brengen. Ontdek wat jouw unieke waarde is, wie je ideale klant is, op welke kanalen ze actief zijn, hoe je met hen wilt communiceren, welke middelen je nodig hebt en welke partners belangrijk zijn voor jouw succes.
  • Marketing en sales die werken: krijg concrete tips om de juiste klanten aan te trekken.
  • Beheer je financiën: begrijp waarom het belangrijk is om vanaf dag één je financiën goed bij te houden. Ontdek hoe je inzicht krijgt in je benodigde inkomen en welke kosten je hebt, zodat je je praktijk financieel gezond kunt houden.
  • Automatiseer en optimaliseer: begrijp waarom het handig is om routinetaken te stroomlijnen en te automatiseren. Zo bespaar je kostbare tijd die je beter kunt gebruiken om je cliënten te helpen en bezig te zijn met het vergroten van je vijver van potentiële klanten.
  • Persoonlijke ontwikkeling: ontwikkel een veerkrachtige mindset die nodig is voor jouw succes als ondernemer.
  • En uiteraard is er volop gelegenheid om jouw vragen te stellen.

Schrijf je nu in! Stel de droom van een succesvolle eigen praktijk niet meer uit en start nu op een gestructureerde en georganiseerde manier.

Praktische info

Datum: vrijdag 30 augustus 2024
Tijdstip: van 9.00 uur tot 10.15 uur
Locatie: online via Zoom (de link ontvang je met de bevestiging)

Zet de stap naar succes en verrijk je onderneming én je welzijn. HYHB: waar groei en verbinding samenkomen!