Work-life balance soms ver te zoeken?

Samen staan we sterker, sluit je aan!

Work-life balance, een veelgehoorde term. In een wereld die constant in beweging is, waar werk en persoonlijke verplichtingen steeds veeleisender worden, is het vinden van de juiste balans uitdagend. Work-life balance gaat dan ook niet zo zeer over verminderen of vermeerderen van werk, maar om het vinden van de balans tussen alle elementen waaruit je leven bestaat. Een gezonde work-life balance beïnvloedt niet alleen je eigen welzijn, maar ook dat van je cliënten. Ben jij klaar om de stap naar de juiste balans te zetten? Sluit je gratis aan bij Healthy You, Healthy Business en zet je eerste stap naar een gezonde work-life balance.

"It's inspiring to learn from the successes of others"

Optimaliseer je bedrijf

Vergroot je netwerk

Bewaak je gezondheid

Een goede balans is een noodzaak,
geen luxe!

Een goede work-life balance is niet alleen een luxe; het is een absolute noodzaak voor zowel je fysieke, mentale als emotionele gezondheid. Het is zelfs zo belangrijk dat een slechte balans serieuze gevolgen kan hebben. Als holistisch therapeut of coach heb je de verantwoordelijkheid om anderen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger leven. Maar om dat effectief te doen, moet je ook goed voor jezelf zorgen.

Op het platform Healthy You, Healthy Business vind je een community met gelijkgestemden én een grote kennisbank met podcasts, checklists, workouts, recepten, meditaties en meer. Alles om jou te helpen die perfecte work-life balance te bereiken, en ook vooral te behouden.

Met een gratis account heb je al toegang tot een deel van de community en de kennisbank. Wil je óók deelnemen aan events en toegang tot de hele kennisbank én coaching? Word dan premium lid!

Waarom een goede work-life balance belangrijk is:

Community HYHB

Klaar voor de eerste stap
naar een gezonde work life balance?

Geen uren steken in het kijken naar masterclasses? Sluit je dan vandaag nog gratis aan bij onze praktische community en kennisbank voor holistische therapeuten en coaches die streven naar gezondheid en welzijn voor zichzelf, hun bedrijf en hun klanten.

Je bent van harte welkom om gratis lid te worden van de “Healthy You, Healthy Business” community en samen met ons te werken aan een goede work life balans. Of je nu al een ervaren therapeut of coach bent, of net begint, probeer het gewoon eens!

Waarom
Healthy You, Healthy Business?

Waarom ik het HYYB-platform heb opgericht? 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidsbranche begrijp ik dat jij als therapeut of coach een natuurlijke drang hebt om anderen te helpen, maar soms jezelf uit het oog verliest, zelfs als je precies weet hoe je een gezonde levensstijl moet hanteren.

Ik ben me er ook van bewust hoe uitdagend het kan zijn om een succesvolle eigen praktijk op te bouwen met voldoende klanten. Ondernemen kan overweldigend zijn, met alle ballen die je in de lucht moet houden, momenten van gebrek aan focus en productiviteit, en het gemis van gelijkgestemde mensen om mee te sparren.

Gelukkig hoef je dit niet allemaal in je eentje te doen! Als Online Business Manager sta ik klaar om therapeuten en coaches te helpen bij het professionaliseren en organiseren van hun bedrijf. Dit doe ik via ‘Healthy You, Healthy Business’, een community kennisplatform dat gezondheid en bedrijfsvoering combineert.

Hier krijg je toegang tot een netwerk van andere holistische professionals, inspiratie, waardevolle informatie, praktische tips en effectieve tools om structuur, rust en focus te vinden. Je leert efficiënter werken en de juiste balans vinden tussen werk en privéleven. Ontdek hoe je jouw ideale klanten aantrekt en hen nog beter kunt helpen zonder je eigen grenzen te overschrijden. Maak impact en bouw een stabiel inkomen op voor financiële zekerheid.

Door jou te ondersteunen, kun jij je volledig richten op waar je goed in bent: het helpen van anderen om gezonder, vitaler en veerkrachtiger te worden!

Lieve groet,

Wilma

Wat anderen van HYHB vinden:

Zet de stap naar succes en verrijk je onderneming én je welzijn. HYHB: waar groei en verbinding samenkomen!